Archive for April, 2008

AŞA AM TRĂIT LIVE:
Cursa de la Barcelona
Ferrari, dublă fără emoţii!

Sunday, April 27th, 2008

comentariu_lipovan.png

dublaferrari.jpg

Aceasta a fost cursa. Ceva mai târziu, fotografii, declaraţii, comentarii, analize şi clasamentele actualizate pe blogf1.ro. Oricum e certă consolidarea poziţiei lui Raikkonen.

Primele concluzii. Ferrari e foarte, foarte puternică şi profită de orice mică greşeală a adversarilor. Hamilton n-a putut face mai nimic, urcând mai degrabă pe seama abandonurilor. În rest, neimpresionant. Kubica meritoriu 4 pentru BMW, excelent Webber pe 5, chiar şi Button pe 6, Nakajima poate fi mândru şi de locul 7, iar ultimul punct îi revine lui Trulli

podiumbarcelona.jpg

FINAL! – Cursa e gata! După accidentul lui Kovalainen şi abandonul lui Alonso, nu s-a mai întâmplat nimic major. Clasamentul final: 1. Raikkonen, 2. Massa, 3. Hamilton, 4. Kubica, 5. Webber, 6. Button, 7. Nakajima, 8. Trulli, 9. Heidfeld, 10. Fisichella, 11. Glock, 12. Coulthard, 13. Sato. Restul sunt abandonuri.

Cine va câştiga titlul mondial?

View Results

Loading ... Loading …

(more…)

Raikkonen: “Am schimbat setările!”

Sunday, April 27th, 2008

Kimi Raikkonen e încântat de primul pole-position din 2008, obţinut sâmbătă la Barcelona. Finlandezul se află acum în postura ideală pentru a-şi consolida poziţia de lider. “A trecut mult de la ultimul meu pole de anul trecut, aşa că e o experienţă minunată. Am încercat să-l obţinem, dar am tot făcut greşeli aşa că până acum nu am reuşit. Bineînţeles că pornind din pole avem şanse mai mari în cursă. E vorba doar de calificări, dar e un loc important”, a declarat Raikkonen după calificări.

(more…)

Hamilton: “Sunt şocat şi uimit!”

Saturday, April 26th, 2008

Lewis Hamilton a mărtuirisit că este “şocat şi uimit” de contraperformanţa McLaren în calificările de la Barcelona. Britanicul a deţinut pentru scurt timp poziţia a doua, după Massa, fiind apoi depăşit de alţii şi trimis pe locul al cincelea.

hamiltontrist.jpg

(more…)

Alonso: “E incredibil!”

Saturday, April 26th, 2008

Fernando Alonso a admis că nu se aştepta să se califice pe prima linie a grilei de start la Barcelona, după debutul greu de sezon al Renault. Alonso a adăugat că nu are de ce să se plângă că a ratat chiar un pole-position, deşi pentru câteva secunde s-a aflat acolo, pentru că oricum e mai mult decât anticipa Renault.

(more…)

Kimi pole, Alonso fantastic!

Saturday, April 26th, 2008

Kimi Raikkonen i-a “furat” eroului local Fernando Alonso un pole-position la Barcelona incredibil pentru ceea ce ştim despre Reanult la ora actuală. Finlandezul n-a mers senzaţional până în ultimul tur, când a scos un 1:21:813, cu care l-a depşit cu mai puţin de o zecime de secundă pe Alonso!

kimibarcelona.jpg

Cu câteva momente înainte, părea că Alonso va obţine cel mai puţin aşteptat pole-position, după ce reuşise un tur formidabil cu care l-a depăşit pe Massa. Totuşi, spaniolul s-a bucurat enorm pentru acest loc secund pe grila de start într-un monopost schimbat la greu, care în urmă cu trei săptămâni se zbătea să prindă runda finală a calificărilor…

(more…)

VIDEO: Circuitul de la Barcelona

Saturday, April 26th, 2008

Ca să vă acomodaţi cu circuitul de la Barcelona, încă un video produs de Allianz. Îmi pare rău că nici de data asta nu am reuşit să-l traduc… Sunt sigur însă că îl înţelegeţi :)

AŞA AM TRĂIT LIVE: calificări Barcelona

Saturday, April 26th, 2008

(more…)

Romania va avea circuit pana in 2011

Wednesday, April 23rd, 2008

In acest week-end a avut loc conferinta de presa de lansare a proiectului Grand Prix One in Romania. Daniel Onoriu a sustinut importanta acestui proiect din perpectiva unui pilot de raliu, dar si ca fost motociclist si kartist de performanta. El a fost alaturi de Jarno Trulli si Michael Doohan la conferinta de presa ce a avut loc sambata, la Athenee Palace Hilton.

Jarno Trulli, la Bucuresti

(more…)

Briatore: “Alonso nu pleacă nicăieri”

Thursday, April 17th, 2008

Flavio Briatore a încercat să oprească orice speculaţii cu privire la viitorul lui Fernando Alonso, spunând că spaniolul este sub contract cu Renault până în 2010. Viitorul lui Alonso face ştiri de vreo două luni. Primele întrebări au fost dacă va ajunge la Renault după ce a părăsit McLaren, iar acum sunt discuţii dacă va rămâne la Renault şi după acest sezon.

(more…)

Hamilton: “Monopostul e mai bun”

Thursday, April 17th, 2008

Lewis Hamilton e convins că McLaren a făcut un pas înainte la testele de la Barcelona cu monopostul MP4-23, cu care să poată ajunge pe Ferrari. Până acum, în 2008, team-ul britanic s-a comportant dezamăgitor, fiind în urma celor de la Ferrari şi BMW, iar în Bahrain a fost prima oară în 20 de curse când n-a prins măcar un loc pe podium.

(more…)