Alonso: “E incredibil!”

Fernando Alonso a admis că nu se aştepta să se califice pe prima linie a grilei de start la Barcelona, după debutul greu de sezon al Renault. Alonso a adăugat că nu are de ce să se plângă că a ratat chiar un pole-position, deşi pentru câteva secunde s-a aflat acolo, pentru că oricum e mai mult decât anticipa Renault.

alonsobucurie.jpg

“Am fost foarte încântat când am trecut linia de sosire, pentru că am ştiut că am un timp bun, iar inginerii m-au informat că doar Kimi mai e în urma mea. În acel moment ştiam că sunt pe prima linie, al doilea în cel mai rău caz. Nu mă aşteptam la aşa ceva, nici la această cursă şi probabil nici în întregul sezon, aşa că nu pot fi mai fericit decât acum”, a declarat Alonso.

Spaniolul nu era sigur că modificările făcute la monopost în pauza de trei săptămâni dinaintea Marelui Premiu al Spaniei vor fi atât de importante, dar acum a confirmat că s-a îmbunătăţit. “Sunt mai mulţumit de monopost, am făcut un pas înainte, clar. Echipa a făcut un efort uriaş, şi încă munceşte. Am început cu puţină dezamăgire sezonul, pentru cp în iarnă ne aşteptam să fim ceva mai tari în primele curse. Dar nu era momentul să abandonăm, ci să muncim mai mult. Sunt optimist. Dar cred că locul doi obţinut astăzi pe grila de start e mai mult decât ne aşteptam pentru acest weekend, aşa că treaba e aproape terminată aici. E incredibil, dificil de descris”, a încheiat Alonso.

Tags: , , , ,

3 Responses to “Alonso: “E incredibil!””

  1. H says:

    Vorbe, masina e slaba, putina benzina, incearca macar in fata fanilor sa iasa in primi 5, poate va reusi, vedem…

  2. ctlnmihai says:

    Ferrari castiga :)

  3. Ion says:

    Eu la fel sunt convins ca Alonso are putina benzina… Ferrari va cistiga, daca va fi o cursa fara ploaie, in caz contrar nustiu, vom vedea…

Leave a Reply