Declaraţii calificări Bahrain (I):
Kubica, Massa, Hamilton, Raikkonen

ROBERT KUBICA: “Ieri am lucart foarte bine la setări. În a doua sesiune de antrenamente am progrsat foarte mult. Apoi calificările au mers bine, în prima şi a doua parte, apoi în a treia am făcut un tur destul de bun şi am luat primul pole-position. Am început bine turul, apoi în curba a noua am blocat roţile din faţă şi am stricat un pneu. Aşa că nu a fost uşor, monopostul vibra foarte puternic, iar ultimele trei curbe au fost deosebit de dificile, dar am reuşit să nu greşesc. Monopostul trăgea pe o parte la frânare, dar a fost de-ajuns pentru pole şi sunt foarte fericit”

hamilton-kubica-massa.jpg

FELIPE MASSA: “Am făcut câteva tururi fantastice de-a lungul week-end-ului, iar monopostul a fost pur şi simplu perfect tot timpul. Doar în Q3 am fost permanent în spatele altor monoposturi. Am făcut un prim timp bun, dar apoi am fost tot turul în spatele lui Nico Rosberg şi a fost păcat. Dar cred că putem fi foarte puternici în cursă”

LEWIS HAMILTON: “Ştiam că suntem capabili să luptăm pentru prima linie. Dacă făceam un tur perfect, probabil luam noi pole-position. Voi mai studia traseul şi abia aştept cursa. Cred că avem o strategie bună, iar ziua de mâine va fi interesantă. Accidentul de ieri nu contează, m-am urcat înapoi în monopost şi am încercat să fiu rapid. Cred că astăzi am fost chiar mai rapid în acea curbă. Asta este important, să depăşeşti barierele şi să lupţi în continuare”

KIMI RAIKKONEN: “Nu sunt foarte fericit de cum au mers lucrurile astăzi, dar poziţia a patra este totuşi un loc bun de plecare în cursă, dat fiind potenţialul pe care îl avem. Setările n-au fost perfecte de dimineaţă şi m-am zbătut să fiu atât de rapid pe cât aş fi vrut şi aş fi putut să fiu. Acum trebuie să ne uităm la date şi să vedem de ce. Cred că am avut strategii diferite, dar să vedem în cursă dacă e aşa”

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply