Declaraţii calificări Bahrain (II):
Kovalainen, Heidfeld, Alonso

HEIKKI KOVALAINEN: “Monopostul a fost bun, în special pe pneurile soft, dar timpul pe tur n-a fost suficient de bun ca să fiu mai sus. A fost mai mult vânt astăzi, dar nu cred că asta a contat. Toţi timpii sunt apropiaţi, dar cred că în cursă pot urca. Sunt încrezător că avem o strategie bună din punct de vedere al nivelului de combustibil şi cel mai important e să continuăm să luăm puncte, cum am făcut în primele două curse”

heidfeld.jpg

NICK HEIDFELD: “Nu sunt unde aş vrea să fiu, dar totuşi sunt bucuros. Este un rezultat fantastic pentru Robert – primul pole pentru el şi echipă. Este un rezultat grozav pentru întreaga echipă. S-a văzut în primele două curse că suntem aproape de lideri”

FERNANDO ALONSO: “Sunt mulţumit că am intrat în Q3, dimineaţă aveam îndoieli. Am făcut câteva schimbări şi lucrurile s-au îmbunătăţit. După ce am ajuns în Q3 ne-am dat seama că e greu să forţăm mai sus pentru că solicitasem deja monopostul la maximum şi am decis să ne păstrăm pentru cursă. Să vedem dacă putem să luăm puncte”

Tags: , , , , ,

Leave a Reply